Hibiscus Beach House Curacao

Bed & Breakfast Villa Vermaire

 

Bed and Breakfast Curacao
 
BED AND BREAKFAST CURACAO
Bed & Breakfast Curacao Overzicht  
 
 
 
Bed and Breakfast Curacao
Hacienda “La Bougainville Curacao”  , het gemoedelijke, kleinschalige vakantieresort Curacao voor de rustzoekende Curacao liefhebber. B&B is voor ons dat een ieder geniet van zijn vakantie op zijn eigen manier in een huiselijke, ongedwongen  sfeer met persoonlijke aandacht en tips om het eiland goed te ontdekken. Hier doen we dan ook alles aan om dat voor u waar te maken. Lees Meer / Reserveren maken / Beschikbaarheid


 

Villa Vermaire  is een moderne, nieuw gebouwde villa met een stoere uitstraling. De bed and breakfast villa is gelegen in de prachtige wijk Vista Royal, Jan Thiel te Curaçao en biedt kamers aan in de vorm van het zogeheten 'Bed & Breakfast' concept.

De villa is van alle gemakken voorzien, zo is er een zwembad aanwezig met comfortabele ligstoelen waar u heerlijk de hele dag kunt vertoeven, een gezamenlijke patio waar u lekker kunt relaxen, een verkoelend drankje kunt drinken deze kunt u tegen een kleine vergoeding, uit onze gezamelijke koelkast halen, en er is door de gehele villa gratis wifi. Eenmaal binnen is de sfeer warm en gemoedelijk doch vertaald naar een verfrissend, eigentijds interieur met een industrieel tintje.

Als u op zoek bent naar een perfect gelegen accommodatie in een ongedwongen sfeer met een 'niets moet, alles kan' mentaliteit, dan zit u bij Villa Vermaire helemaal goed!  Bezoek onze website voor meer informatie: Villa Vermaire  

Als u op zoek bent naar een perfect gelegen accommodatie in een ongedwongen sfeer met een 'niets moet, alles kan' mentaliteit, dan zit u bij Villa Vermaire helemaal goed!  Bezoek onze website voor meer informatie: Villa Vermaire
 Bezoek onze website voor meer informatie:  Villa Vermaire  
BED AND BREAKFAST CURACAO

Bed & Breakfast Villa Vermaire

Bed and Breakfast Villa Vermaire Curacao

Als u kiest voor een verblijf bij Villa Vermaire kiest u voor een kamer in de vorm van het zogeheten Bed&Breakfast concept. 

Iedere kamer is voorzien van extra lange bedden (210 cm)

Voor het maken van een reservering of voor meer informatie kunt u ons mailen info@villavermaire.nl

Villa Vermaire ligt in de prachtige wijk Vista Royal te Jan Thiel en dat is één van de mooiste en populairste gebieden van Curaçao.

Onze B&B is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

 

 Tot ziens en wij hopen u graag te mogen verwelkomen bij Villa Vermaire op het altijd zonnige Curaçao!

Voor Reserveringen Klik Hier

 

 
 
 
 Hibiscus Beach House is a modern Bed & Breakfast

HIBISCUS BEACH HOUSE CURACAO

Hibiscus Beach House is a modern Bed & Breakfast located 0.5 km from the turquoise waters of the Caribbean Sea in Jan Thiel, Curaçao, and offers guests modern design rooms, an outdoor swimming pool and free Wi-Fi.
Hibiscus Beach House is surrounded by tropical gardens and the swimming pool, and each room includes air conditioning, a refrigerator and bathroom with a shower and toilet.
A complete breakfast is served every morning and guests will find other dining options within the near neighborhood.
Read More
Prices:
- Double/twin room with view at the swimming pool & tropical garden, from 120$ - 130$
- Twin/double room with view at the tropical garden, from 100$ - 120$
- Triple room with view at the swimming pool & tropical garden, from 140$ -170$
Hibiscus Beach House CuracaoHibiscus Beach House CuracaoHibiscus Beach House Curacao Hibiscus Beach House Curacao
 
 

Breakfast included.

BOOK NOW
Hibiscus Beach House Curacao